11:32:00 PM
1

Dalam banyak artis kat Malaysia siapa tak kenal Neelofa yang hangat digosipkan dengan Fattah Amin tu. Tapi, kali ni cerita bukan pasal cinta uols. Gadis manis berhijab ni lately rajin pulak berpantun kat FB kalau korang nak tahu.

Comelnya Neelofa berpantun, katanya ada surprise besar-besaran jam 3 petang?

Comelnya Neelofa berpantun, katanya ada surprise besar-besaran jam 3 petang?

So, katanya Neelofa ada post beberapa live video kat personal FB dia. Betul ke? Yes! Betul tuuu. Nak jadikan cerita setiap pantun tu adalah hint jumpa Neelofa face to face? Wahhhhhh! Biar betul! Tapi macam mana? Mesti korang nak tahu kan..

Ni kami dah compile live video Neelofa….

 

 

Mudik kehulu naik perahu,
Terlanggar kiambang tumbuh melata,
Mustahillah saudara tak tahu,
Ia terletak di ibu kota.

Terbang tinggi si burung nuri,
Singgah sebentar di atas jerami,
Jalannya sesak di petang hari,
Lokasi di Jalan Doraisamy.

‘Baba Style’ jadi deko lokasi,
Pastikan tepat jam 3 petang,
Jadi yang pertama duduk di kerusi,
Kelak ada surprise mendatang

Sudah tahu lokasi yang tepat,
Lekas datang ikut waktu,
Siapa pantas dialah yang dapat,
Jejaka baju biru ada disitu.

Cara nak dapat kejutan daripada Neelofa..

 

 

 

  • Fahami dan cari lokasi menerusi klu yang disampaikan dalam pantun Neelofa.
  • Datang lokasi tak terlalu awal tak terlalu lambat, ngam pukul 3 petang! Ikut syarat ye!
  • Say Hi! kepada jejaka berbaju biru dan korang akan dibawa ke lokasi suprise yang sebenar.

So, kami pun tak tahu lokasi surprise besar-besaran tu dekat mana. Korang tunggu apa lagi, faham klu yang ada kat pantun tu dan jom pakat ramai-ramai cari kat mana. Apa agaknya Neelofa nak bagi eh…Tunggu!

Sumber: Oh Bulan

 



Sumber Comelnya Neelofa berpantun, katanya ada surprise besar-besaran jam 3 petang?

1 comments:

Post a Comment

loading...