7:39:00 PM
1

assalamualaikum.. ini 1st time sy nk mnta pndpt kat krt..mohon siarkn ye admin.. ini bukan masalah rumah tangga.. tp ni berkaitan anak..sy ada ank 2 org..laki n pompuan..

"Dia suruh ank lelaki sy buka seluar..nak main hisap bibird..astagfirullahalazim!" - Dia cakap nampak dari mummy dia yang tinggal sekali dengan bf

“Dia suruh ank lelaki sy buka seluar..nak main hisap bibird..astagfirullahalazim!” – Dia cakap nampak dari mummy dia yang tinggal sekali dengan bf

ank lelaki umo 4thun 9bln..sy ada amik anak asuhan pompuan umo 5thun.. sebulan awl sy jga budak tu..ok je perangai.. then bln kedua..dah makin x mndgr kata..masa sy n hsbnd tgh makan..ank2 sy n ank asuhan sy tu bermain kat bilik khas hsbnd buat tmpt untuk bermain..selesai kmi mkn..sy tgh kemas2 meja mkn..

budak pmpuan tu tutup pintu bilik tu..sy biarkn..lps tu sunyi je dlm bilik tu..sy tolak la pintu bilik tu..tgok dia tgh baring kt tilam dia nk buka seluar dia..ank laki sy dduk kt bawah kaki dia.. sy marah la dgn nada yg tinggi..tnya meka nk buat apa..

ank sy tu bdiri ketakutan..tarik ank laki sy tu keluar..sy tnya nak buat apa..dia jwb..kakak suruh abg buka seluar mcm kakak…kakak suruh tindih dia..allahu…

tkjut btul dgr dia jwb mcm tu..teruk jg sy rotan kaki dia guna hanger..budak pmpuan tu tutup bilik cpt2..sy tolak la..marah2 kt dia..knpa bawa anak aunty buat mcm tu..siapa yg ajar!!!!😠😠😠..mgkin 1 blok jg dgr auara sy marah2..

hsbnd dgr..dia pla yg p mrh ank kmi..ayah x pernah ajar abg buat mcm tu!!!abg lelaki..dia perempuan..x boleh buat mcm tu! ank sy jwb..kakak suruh.. nk je sy rotan budak tu..tp yela..ank org..mna sy berani…sy kurung je bdk tu smpai mak dia dtg..

nk bgtau mak dia..tkut mak dia malu..😩😫…ok..2minggu lps tu..bru smlm lg kejadian..dia suruh ank llki sy buka seluar..nak main hisap bibird..astagfirullahalazim! sy hilang sabar..sy amik hanger baju..sy rotan ank sy n bdk tu..

sy tnya bdk tu..mna dia tau semua tu..dia ckp nmpk mumy dia…actually..mak dia single mom n tgl bsma dgn bf mak dia..luruh hati sy dia bawa ank sy buat bnda x senonoh tu..teruk ank sy kena rotan oleh ayahny..pdhal kmi mmg tau..ank kmi x bsalah n x pernah tau benda2 mcm tu..

budak tu pn hsbnd sy rotan kat kaki..smbil mrh budak tu..*tula..mami ko bodoh!!! buat bgtu depan anak..skg ko bawa anak uncle buat begitu..* rsa da xnk jga bdk ni n nk je bgtau mak dia..tp risau mak dia malu pla.. mohon pndgn ye wrga krt.. mcm mna nk bagitau mak dia ngn perangai ank dia tu…skg..hsbnd sy x suka budak tu..dia marah kalau g dekat n bckp dgn ank sy.. 😫😫

Sumber: KRT



Sumber “Dia suruh ank lelaki sy buka seluar..nak main hisap bibird..astagfirullahalazim!” – Dia cakap nampak dari mummy dia yang tinggal sekali dengan bf

1 comments:

Post a Comment

loading...