8:34:00 PM

Hi korang! min nk ajar korang mcm na nk dapatkan pin reload touch n go bernilai RM8.

Xperlu pm2 admin atau wasup apa2.



Korang follow je step ni:

1. Download dulu apps touch n go. 

Boleh guna link ni https://cutt.ly/DownloadTnG



search kt play store pun boleh.

2. Register, masukan semua butiran yg diperlukan.

3. Masukan Referral Code 36pr5t (wajib masukan tau)

4. Tekan butang Reload eWaallet, pilih TNG Reload Pin

5. Last, korang masukan TNG Reload Pin: TNGSXP8U, siap!

Dgn RM8 tu, korang boleh belanjer kat 80 000 kedai yang terima ewallet ni.. paling senang korang boleh beli top up hp korang.

Cuma min nak pesan, benda free elok la korang tekan share post ni hee. lagi 1 min nk bgtau promo ni for first time users only. note okay!

Download and reload now!
#EatPlayLOVE with #TouchnGoeWallet



Copy & Paste : https://www.facebook.com/kvvceritaviral/videos/398609911037911/

0 comments:

Post a Comment

loading...